Inscriere Invatamant Primar

Inscriere clasa pregatitoare 2019-2020

Inscrierea pentru CLASA PREGATITOARE in anul scolar 2019-2020 va avea loc in intervalul  februarie - aprilie 2019. 

În clasa pregătitoare pot fi înscrişi copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2019, inclusiv. La solicitarea părinţilor, copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2019, inclusiv, pot fi înscrişi dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare. 

Prima fază a procesului de completare şi depunere a cererilor de înscriere a copiilor în învăţământul primar se desfăşoară între 4 şi 22 martie şi va fi urmată de o a doua etapă, programată între 2 şi 8 aprilie. Aceasta este rezervată părinţilor copiilor care nu au fost înscrişi în prima etapă sau care nu au participat la această etapă, cererile fiind completate din nou, în funcţie de locurile disponibile. Afişarea în fiecare unitate de învăţământ a circumscripţiilor şcolare, a planului de şcolarizare propus şi a numărului de clase pregătitoare se realizează în data de 25 FEBRUARIE.

Cererea-tip se poate completa la secretariatul unităţii de învăţământ la care părintele doreşte înscrierea copilului, în interiorul perioadelor din calendarul aprobat de Ministerul Educaţiei. Validarea cererii-tip este obligatorie şi are loc în unitatea de învăţământ la care părintele doreşte înscrierea, în prezenţa acestuia şi a cel puţin unuia dintre membrii comisiei, zilnic, între orele 8 – 18:00 (luni-vineri).

Fiecare unitate de învăţământ în care se organizează clasa pregătitoare are obligaţia să organizeze Ziua porţilor deschise într-una din zilele din intervalul 26 februarie – 9 martie 2019. Cu acest prilej, părinţii şi copiii vor putea vizita spaţiile şcolare şi vor putea discuta cu cadrele didactice.

CALENDAR EVALUARI PSIHOSOMATICE

ZIUA PORTILOR DESCHISE 

METODOLOGIA DE INSCRIERE IN INVATAMANTUL PRIMAR

CALENDARUL OFICIAL DE INSCRIERE IN INVATAMANTUL PRIMAR

GALERIE FOTO

Scoala Stefanesti

 

Scoala Badiuti

 

Scoala Bobulesti

Scoala Stanca

 

VA ASTEPTAM!!!

S5 Box

Autentificare

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.